6 gedachten over “Referenties

 1. In 1 jaar ben ik met hulp van Tineke meer dan 10 kilo afgevallen.
  Het goede van haar aanpak is dat je een heel normaal dieet krijgt met producten die je ook gewend bent om te eten.
  Zo at ik elke dag 6 boterhammen en een goede avondmaaltijd. Door vooral andere tussendoortjes en broodbeleg te kiezen ben ik langzaam tien kilo kwijt geraakt. Kleine aanpassingen (zoals de keuze voor 35 + kaas) zorgen ervoor dat ik nu goed op gewicht blijf.
  De gesprekken met Tineke zijn een steuntje in de rug om de aanpassingen goed vol te houden en ook in de toekomst op gewicht te blijven.

 2. Na een eerste gesprek met Tineke heeft zij een speciaal op mij gericht voedings advies gegeven. Het werkte perfect want vanaf dat moment begon ik af te vallen en raakte ik de overtollige pondjes kwijt. Het vreemde was dat ik gewoon kon blijven eten. Wel diende ik mijn voedingspatroon aan te passen wat uiteindelijk helemaal geen straf was omdat ik niets miste. Al met al een prettige manier van afvallen die goed vol te houden is.

 3. Tineke helpt met een voedingsadvies op maat, ze denkt met je mee, bijvoorbeeld bij medicijn gebruik waardoor afvallen trager gaat. Veel geduld, aanpassen waar het kan en je mag/moet nog veel eten ook om af te vallen ­čśë
  Bedankt!

 4. Vanaf december maak ik gebruik van het voedingsadvies van Tineke Poll.
  Een bijzondere ervaring, want na vele ‘lijn-pogingen’ heb ik nu ├ęcht gewicht verloren. Tineke Poll adviseerde om juist meer te eten, maar dan gezondere en andere producten. Terwijl ik dacht dat ik al een gezonde leefstijl had. Dat was echt een eye-opener.
  Het voedingsadvies is goed vol te houden omdat het aansluit bij je persoonlijke voorkeur.

 5. Vorige Jaar ben ik bij Tineke begonnen met afvallen. ik wilde altijd graag afvallen, maar bij veel dieeten mag je niet “normaal” eten en dat wilde ik niet. ik was op zoek naar een dieet die goed is vol te houden en zo veel mogelijk dingen te eten die je lekker vind maar natuurlijk wel gezond zijn. Tineke heeft voor mij berekend hoeveel ik mag eten, en tot mijn verbazing is dat erg veel!!! dus is het goed vol te houden en het leuke is ik mag in het weekend iets lekkers een zakje kids chips of een volkoren koekje. daar kijk ik dan ook naar uit en zo kan ik het volhouden. en wat met dit dieet ook goed gaat is op gewicht blijven!! als je even niet meer wilt lijnen maar je basis wel blijft eten blijf je op gewicht dus kan je voor jezelf ook eens een pauze inlassen. ik ben nu ruim 12 kilo afgevallen en ben erg enthousiast. een echte aanrader voor mensen die een gezond eetpatroon willen en willen afvallen en natuurlijk op gewicht willen blijven.

 6. Review:
  Vorig jaar heb ik van gewichtsconsulente Tineke Poll een voedingsadvies gekregen.
  Het lukte me altijd aardig om goed op gewicht te blijven maar, misschien door leeftijd, ineens werd ik een paar kilo zwaarder en dit extra gewicht leek er niet meer vanaf te gaan.
  Tineke heeft voor mij uitgezocht wat en hoeveel ik eigenlijk zou moeten eten om een paar kilo af te vallen, op een gezonde en makkelijk vol te houden manier, rekening houdend met mijn eigen voedingspatroon, leeftijd, gewicht etc.
  En het werkte heel goed: binnen afzienbare tijd was ik weer op mijn oude” gewicht. Daarna kreeg ik nog advies hoe op dit gewicht te blijven.

  Sterke punten:
  De basis is gezond en lekker eten, rekening houdend met persoonlijke wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *