Werkwijze voedingsadvies

Wat gaan we doen?

Het aantal benodigde calorieën reken ik uit naar aanleiding van uw lengte, gewicht, leeftijd en activiteit en gaan we dit aantal verlagen of verhogen. Hierna stel ik, in overleg met u, een voor u persoonlijk voedingsadvies samen op basis van uw voorkeuren en wat het beste bij uw leefsituatie past.

U krijgt van mij een uitgebalanceerd voedingsadvies waar de macronutriënten (koolhydraten, vetten en eiwitten) in een goede verhouding liggen. Tijdens de consulten ga ik u leren hoe u op een andere wijze met voeding kunt omgaan.

Ook kan het zijn dat uw insulinestofwisseling uit balans is, hier houd ik rekening mee. Wanneer uw insulinestofwisseling uit balans is, gaat afvallen namelijk zeer moeizaam.

Resultaat

Blijvend resultaat, geen jojo effect door het op u afgestemde aantal calorieën. Dit is niet voor iedereen gelijk. Te weinig calorieën leidt namelijk tot tragere stofwisseling, waardoor u meer moeite zult krijgt overtollige kilo’s kwijt te raken.

U gaat op een gezonde en verantwoorde manier afvallen en zult zich energieker voelen!

Hoe verder?

Naarmate u meer afvalt, wordt uw voedingsadvies hierop aangepast. Na het bereiken van uw doel, zal ik u helpen op gewicht te blijven en u zo lang als dat nodig is ondersteunen, wanneer u dat wilt. U  krijgt van mij een nieuw voedingsadvies om op het behaalde gewicht te kunnen blijven, zodat u hiermee ook zelf verder kunt.

Ook mensen die in gewicht willen aankomen, help ik graag.

Afspraak maken voor voedingsadvies?

Klik hier om een afspraak te maken voor een voedingsadvies en afvallen op maat. Lees hier hoe anderen mijn hulp hebben ervaren.